Annons

Mathems coronaåtgärder: Stopp för returer och snusförsäljning

Foto: Henrik Montgomery/TT
Matleveransbolaget Mathem inför tillfälliga åtgärder i sina leveranser mot bakgrund av coronaviruset. Bolaget pausar tillfälligt returneringen av köpta varor och slutar sälja varor som kräver legitimationskontroll.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Mathems medarbetare kommer nu att undvika fysisk kontakt vid leveranstillfället och pausar tillfälligt returnering av köpta varor. Bolaget pausar även sin returtjänst, vilket innebär att bolaget inte tar emot några typer av returer såsom pant, Mathem-kassar eller Postnord-paket.

Bolaget sätter även ett tillfälligt stopp för försäljningen av de varor som enligt lag kräver legitimationskontroll vid leverans, såsom tobak, alkohol och läkemedel.

”På Mathem har vi noggranna rutiner i hela verksamheten kring hygien och städrutiner. Alla våra chaufförer säkerställer god handhygien, bland annat genom att använda handsprit. Vi har dessutom utökat städrutinerna i våra leveransbilar och på våra lager samt kontor”, skriver bolaget.

Kinnevik äger 37 procent av Mathem och Clas Ohlson äger 8 procent.

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer