Annons

Min Doktor öppnar mottagningar i Skåne

Foto: Hampus Andersson
Förra veckan öppnade Min Doktor en drop-in mottagning i Malmö. Under hösten öppnar den digitala vårdgivaren ytterligare tre mottagningar i Skåne.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Min Doktors första skånska mottagning öppnade i Toftanäs i Malmö förra veckan. I slutet av oktober öppnar bolaget ytterligare två mottagningar i Helsingborg, på Råå och Berga, och i slutet av november invigs kliniken på Emporia i Malmö.

Läs även: Dråpslaget: Nätläkarna kan behöva vårdcentral i varje landsting 

Mottagningarna, som huvudsakligen bemannas av sjuksköterskor, ger patienter möjlighet att göra drop in-besök för vardagliga hälsobesvär, hälsokontroller samt vaccinationer.

Utöver mottagningarna i Skåne öppnar Min Doktor i höst mottagningar i Västerås, Linköping, Umeå och Göteborg. De fysiska vårdmottagningarna är ett resultat av att Apoteket Hjärtat och dess ägare Ica-gruppen gick in som delägare i Min Doktor under hösten 2018. I den affären ingick Apoteket Hjärtats då åtta Minutkliniker som nu har bytt namn till Min doktor kliniken.

Artikeln är skriven av Dagens industris och HD Sydsvenskans gemensamma ekonomiredaktion i Skåne.  

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer