Annons

Mina Tjänster landar banksamarbete – når nu 7 miljoner användare i Norden

Mina Tjänsters tre grundare: Jonas Karles, Marcus Lönnberg och Joakim Sjöblom.
Mina Tjänsters tre grundare: Jonas Karles, Marcus Lönnberg och Joakim Sjöblom. Foto: Jenny Ingemarsson
Startupbolaget Mina Tjänster från Göteborg har fått Danske Bank på kroken. Nu ska deras abonnemangstjänst integreras i storbankens kunderbjudande.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Det svenska fintechbolaget Minna Technologies inleder ett samarbete med Danske Bank. Det innebär att bolagets abonnemangstjänst, som i Sverige går under namnet Mina Tjänster, kommer att integreras i Danske Banks app. 

Mina Tjänster hjälper användare att optimera pris och innehåll för abonnemangstjänster som telefoni, el och försäkring. Tjänsten tar även ansvar för att avsluta de abonnemangstjänster som användaren inte längre vill ha. 

”Detta är ett exempel på en innovativ digital lösning som vi tror kan göra en skillnad för våra kunder. Det går hand i hand med vår ambition att ge våra kunder en överblick över sin ekonomi”, säger Lars Malmberg, global chef för affärsutveckling på Danske Bank. 

I Danske Banks app kommer tjänsten att heta Abonnementshjælper och ge användaren möjlighet att hantera alla prenumerationer och abonnemang. Samarbetet innebär att ytterligare 2,4 miljoner användare knuts till bolaget och Mina Tjänster når nu totalt 7 miljoner personer i Norden.

Läs mer: Swedbanks första fintechinvestering går till Göteborg 

Tidigare har konkurrenten Swedbank integrerat tjänsten i sin app samt investerat i Minna Technologies. Våren 2017 ledde storbanken en finansieringsrunda på 15 miljoner kronor i bolaget. 

Minna Technologies uppger att man för samtal med ännu fler banker i olika länder och planerar att expandera i ett snabbt tempo framöver. Bolaget grundades 2015 i Göteborg av Joakim Sjöblom, Jonas Karles och Marcus Lönnberg.

Deras tjänst har hittills sparat 151 miljoner kronor åt sina användare som sagt upp eller bytt till billigare abonnemang, uppger bolaget.

(Finwire/ Di Digital)

Läs mer: Prisjakt-grundare blir delägare i Mina Tjänster 

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer