Annons

Offerta ger sig in i mäklarbranschen

Jens Nilsson, vd för Offerta.se
Jens Nilsson, vd för Offerta.se
Marknadsplatsen Offerta.se lanserar en ny mäklartjänst. I satsningen ingår även övertagande av driften på Mäklarhemmet.se.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Marknadsplatsen Offerta.se lanserar en ny mäklartjänst i Sverige som ska bistå kunder kring flytt till nytt boende eller omvärdering efter genomförd renovering av befintligt boende. Det framgår av ett pressmeddelande.

Satsningen inkluderar också övertagande av driften på Mäklarhemmet.se, en sajt som jämför mäklartjänster och som idag har 3 000 anslutna fastighetsmäklare. Med Mäklarhemmet uppges Offerta bredda sitt utbud mot både kunder och mäklare.

”Vi ser tydligt att det finns ett behov av ett nytt grepp kring mäklartjänster på marknaden. De mäklare vi varit i samtal med menar att det ofta är svårt att hitta förfrågningar som är seriösa och kontrollerade. De är därför positiva till att kunna hitta kunder på ett strukturerat och kontrollerat sätt via offerta.se”, säger försäljningschefen Shahrooz Latifzadeh.

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer