Annons
Skärmdump från twitteranvändaren @kksneaksleak i april, som visar upp en läckt skiss av nya Iphone 8 (se tweet nedan).

Panik på Apple över nya Iphone 8

Så fattar Saltå Kvarn smartare affärsbeslut SPONSRAT AV Climber

Ann Grevelius. Foto: Evelina Carborn

”Ingen bank tycker att robotrådgivare är en bra idé”

Forza Footballs vd Patrik Arnesson, dess stjärnprogrammerare Aleksei Magusev och Tobias Öd, känd från Tayyab Shabab-fallet, som driver ärendet i Migrationsdomstolen.

Forza Football tar strid – överklagar Migrationsverkets beslut om utvisad ”topprogrammerare”

Uber tvingas lämna London

Missa inget viktigt!
Bli först med att ta del av trenderna, profilerna och Sveriges vassaste startupnyheter helt gratis direkt i mejlkorgen med Di Digitals nyhetsbrev.
Följ oss på sociala medier:
Tack!
Följ oss på sociala medier:

Panik på Apple över nya Iphone 8

Skärmdump från twitteranvändaren @kksneaksleak i april, som visar upp en läckt skiss av nya Iphone 8 (se tweet nedan).
Skärmdump från twitteranvändaren @kksneaksleak i april, som visar upp en läckt skiss av nya Iphone 8 (se tweet nedan). Foto: KK Sneaks Leak
Mjukvaruproblem med Iphone 8 ska ha orsakat panik på Apple. Problemen kan leda till produktions- och leveransförseningar av telefonen som spås kosta över 10 000 svenska kronor.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Som Di Digital tidigare har rapporterat verkar Apple ha problem med nya Iphone 8. Det har gått rykten om förseningar och problem med att implementera nya funktioner.

Enligt källor till Fast Company ska juni ha varit en tuff månad för ingenjörer och designers på Apple. Den här gången handlar det om problem med mjukvaran inför lanseringen i september, vilket också kan leda till produktions- och leveransförseningar.

Eventuellt innebär det också att telefonen kommer att levereras med flera funktioner som inte är aktiverade, vilket enligt Fast Companys källor ska ha orsakat en ”känsla av panik” på Apple.

Läs mer: Radikal omdesign kan försena nya Iphone 8 

Nya Iphone ryktas också ha ett högre pris än sina föregångare, runt 1 200 dollar i USA, vilket motsvarar över 10 000 svenska kronor. Den förväntas ha funktioner som inte har funnits i Iphone tidigare, som till exempel trådlös laddning och ansiktsigenkänning.

Läs också: Iphone-försäljningen tappar igen


Missa inget viktigt från Di Digital. Följ oss på Facebook och anmäl dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev:
Foto:

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post