Annons

Pitcha på Startup Tour – vinn marknadsföring för en miljon

I höst är det premiär för startup-tävlingen Di Digital Startup Tour. Här är priserna som står på spel.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

I höst drar Di Digital och Nordic Tech List ut på turné för att hitta Sveriges nästa, stora techsuccé

I tur och ordning besöker vi Umeå, Göteborg, Linköping, Malmö och Stockholm för att där, tillsammans med våra partners, träffa de mest lovande unga företagen i respektive region.

Foto:

Träffa Di Digital på Startup Tour! Från vänster: Viktor Ström, redaktör, Johan Kock, försäljningsansvarig, Mimi Billing, reporter, Daniel Goldberg, redaktionschef, Paula Thelin, projektledare Startup Tour, Sven Carlsson, nyhetschef.

På varje ort kommer ett tiotal grundare få möjlighet att pitcha sitt företag inför en namnkunnig jury, med representanter från riskkapitalbolag som EQT Ventures, Moor, Balderton Capital, Industrifonden, Northzone och Bonnier Growth Media, samt experter från våra partnerföretag Accenture och Nordea. 

Vinnaren kan se fram mot fina priser: 

  • En resa till Silicon Valley med ett fullspäckat mötesprogram med investerare och entreprenörer. 
  • En marknadskampanj i Bonnier News digitala kanaler (DN, Di, Expressen), till ett sammanlagt värde av en miljon kronor. 
  • En rad priser från riskkapitalbolagen och våra partnerföretag. Bland annat kostnadsfri hjälp från affärskonsulter och utvecklare på Accenture för att utveckla din företagsidé, din produkt och din affärsmodell. 

“Hela syftet med Startup Tour är att lyfta fram lovande entreprenörer runt om i Sverige. Nu får vinnaren en unik chans att nå ut i Sveriges största medier”, säger Paula Thelin, projektledare för Startup Tour.

“Missa inte den här chansen! Flera av Sveriges mest erfarna investerare och bolagsbyggare sitter med i vår jury. Att få råd och feedback från dem är helt ovärderligt för ett ungt företag”, säger Daniel Goldberg, redaktionschef på Di Digital.

Vill du tävla på Startup Tour? Anmäl dig här!

Vill du lyssna på pitchtävlingen och vara med på minglet? Registrera dig här!

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer