Annons

Podd: Uppköpsvåg bland börsens spelbolag

Di Digitals Jonas Leijonhufvud och Mimi Billing rattar veckans avsnitt av Digitalpodden.
Di Digitals Jonas Leijonhufvud och Mimi Billing rattar veckans avsnitt av Digitalpodden. Foto: Amanda Lindgren
THQ Nordic är den senaste i raden av svenska spelbolag på börsen som köper onoterade konkurrenter i utlandet. Digitalpodden benar ut trenden. Vidare analyserar Mimi och Jonas varför endast 1 procent av riskkapitalet går till kvinnligt grundade bolag.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Digitalpodden analyserar även varför spelmiljardären Fredrik Wester kliver av som vd på börsens största spelbolag - Paradox - och lämnar över till Unibets kommersiella chef Ebba Ljungerud.

De två diskuterar även Tinitells konkurs, Mojang-grundarnas intresse i gambling, Bankgirots vara eller icke vara och Di Digitals granskning av riskkapitalbolagens investeringar i kvinnligt grundade techbolag.


Lyssna på veckans avsnitt här:

https://embed.acast.com/digitalpodden/uppkopsvagblandborsensspelbolag

Du hittar även Digitalpodden på Acast och direkt i iTunes


Har du lyssnat på Digitalpodden? Vad tyckte du? Ge oss gärna feedback! Vi finns på Twitter, Facebook och givetvis även på mejl

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer