Annons

Så stor är den svenska ekonomin i USA:s techmekka – här är alla bolag

Daniel Ek har grundat Spotify, som är ett av de största svenska techbolagen i Silicon Valley. Yvonne Ericsson är en svensk Silicon Valley-bo som i många år anordnat innovationsresor för nordiska företag. Stina Ehrensvärd driver it-säkerhetsföretaget Yubico med stor verksamhet i Kalifornien.
Daniel Ek har grundat Spotify, som är ett av de största svenska techbolagen i Silicon Valley. Yvonne Ericsson är en svensk Silicon Valley-bo som i många år anordnat innovationsresor för nordiska företag. Stina Ehrensvärd driver it-säkerhetsföretaget Yubico med stor verksamhet i Kalifornien. Foto: TT/press/Di.
Färre svenska bolag etablerar sig i Silicon Valley och techturismen verkar ha minskat. Totalt har drygt 50 svenska företag en verksamhet här och lika många till en virtuell adress. Di Digital har listan över alla svenska bolag i ”Kiseldalen”.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Artikeln du läser är låst. Logga in eller teckna en digital prenumeration för att läsa Nordens största affärstidning.

  • Full tillgång till Di.se med nyheter och analyser
  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid
  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan
  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

Är du prenumerant? Prova att ladda om sidan och kontrollera att du är inloggad.

Saknar du en prenumeration? Bli prenumerant

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer