Annons

Rusning efter Paolo Robertos överblivna matvaror – sajten kraschade

Många vill köpa Paolo Robertos dumpade matvaror.
Många vill köpa Paolo Robertos dumpade matvaror.
Det var på onsdagsmorgonen Matsmart meddelade att de köpt upp hela Paolo Robertos lager av torrvaror. Efter att bland annat Di Digital berättat om nyheten kraschade sajten.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Paolo Robertos matvaror under varumärket ”Paolos” har bojkottats av de stora matvarubutikerna efter att tv-profilen erkänt sexköp.

Men för Matsmart – vars affärsidé är att sälja felmärkta och utgående produkter till rabatterat pris – var bojkotten en möjlighet.

”För oss var det här en given affär att göra. Det handlar om jättebra produkter som förtjänar att ätas, inte slängas”, sa Matsmarts Sofia Syrén i ett pressmeddelande på onsdagsmorgonen.

Knappt hade Di Digital berättat om nyheten förrän Matsmarts sajt låg nere med meddelandet att ”just nu är det väldigt många som vill rädda mat”.

”Det är rekord i trafik, vi har aldrig varit med om något liknande”, skriver Matsmarts kommunikationschef Hanna Thofelt Lindström i ett mejl till Di.

Förutom att sälja Paolo Robertos matvaror skänker Matsmart också 350 000 kronor till Child10, som jobbar för att sexuell exploatering och människohandel ska upphöra.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer