Annons

Samsung öppnar flaggskeppsbutik i Stockholm

En Samsungbutik i Seoul.
En Samsungbutik i Seoul. Foto: Ahn Young-joon
Redan till våren öppnar mobiljätten Samsung en ny flaggskeppsbutik på Kungsgatan i centrala Stockholm och hinner därmed före Apples omskrivna bygge i Kungsträdgården. Det rapporterar Fastighetsvärlden. 
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Den omkring 225 kvadratmeter stora butiken är Samsungs första i Sverige och kommer vara fokuserat på den sydkoreanska jättens sortiment inom mobiltelefoni och sakernas internet (Internet of Things), men även visa upp den senaste tekniken, skriver Fastighetsvärlden

Den nya butiken slår upp portarna redan till våren och hinner därmed öppna före Apples omskrivna flaggskeppsbutik i Kungsträdgården i Stockholm som fortfarande är ute på samråd. Apple har dock sedan tidigare en butik i Täby Centrum. 

Läs mer: Grönt ljus för Apple-butik i Stockholm 

Enligt Fastighetsvärlden har många fastighetsägare haft både Samsung och det japanska klädbolaget Uniqlo högt upp på önskelistan som ny hyreshäst de senaste åren. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer