Annons

”Sannolikt att Starbreeze styckas upp och säljs”

Di Digitals Mimi Billing och Viktor Ström (ej i bild) rattar Digitalpodden med hjälp av Fredrik Björkman på plats på Slush.
Di Digitals Mimi Billing och Viktor Ström (ej i bild) rattar Digitalpodden med hjälp av Fredrik Björkman på plats på Slush. Foto: Amanda Lindgren
Starbreeze har tappat 5 miljarder i börsvärde det senaste halvåret – vad händer nu efter rekonstruktionen? Och hur är stämningen på Slush? Det och mycket mer i veckans Digitalpodden.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Spelbolaget Starbreeze har kollapsat efter en utebliven spelsuccé. Framtiden för bolaget ligger nu i fordringsägarnas händer. Men det är inte första gången bolaget succéstatus ifrågasätts. Digitalpoddens Mimi Billing och Viktor Ström reder ut bolagets krokiga historia. 

Kollegan Fredrik Björkman rapporterar från världens kanske kyligaste techfestival, Slush i Helsingfors. Vilka är festivalens mest eftertraktade gäster och går det att bortse från känslan av att befinna sig i en kyrka där alla redan är frälsta?

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer