Annons

Se Health Tech Pitch Day live här

Health Tech Pitch Days moderatorer Jonas Leijonhufvud (Di Digital) och Christina Kennedy (Dagens Medicin).
Health Tech Pitch Days moderatorer Jonas Leijonhufvud (Di Digital) och Christina Kennedy (Dagens Medicin). Foto: Amanda Lindgren.
Under onsdagskvällen var det dags att öppna dörrarna för Health Tech Pitch Day. Se hela sändningen och de pitchande bolagen här.  
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Health Tech Pitch Day syftar till att lyfta fram de mest innovativa health tech-bolagen i Sverige. Evenemanget samlar även entreprenörerna, makthavarna och investerarna som sitter inne med nya digitala lösningar inom vården.

Och den snabba digitaliseringen av vården lockar till sig allt mer riskkapital. Bara i fjol investerades 434 miljoner kronor i 19 bolag, visar siffror från Di Digitals databas Nordic Tech List. I år har siffran gått om en halv miljard med råge. 

Ikväll öppnar Di Digital upp en gräddfil för de healthtech-bolag som vill värma upp sina pitch-färdigheter och tävla om en direktkvalificering till Di Digital Startup Tour 2017. 

Se hela sändningen här från klockan 17:00 den 6 september eller i efterhand:

På scen kommer vi bland annat se gäster som Kry:s vd Johannes Schildt, innovationslandstingsrådet för Stockholms läns landsting Daniel Forslund (L) och Dynamic Codes vd Anne Kihlgren. 

Kvällen bjuder även på fyra pitchbolag varav ett bolag direktkvalificerar sig till Startup Tour som drar igång den 27 september i Stockholm. 

De tävlande bolagen är ScioVR, Coala Life, Learning to Sleep och Doctrin. 

Läs mer om bolagen här.

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer