Annons

Spiltan går in med miljoner i Isabella Löwengrips skosatsning

Isabella Löwengrip.
Isabella Löwengrip. Foto: Jesper Frisk
Isabella Löwengrips sko-startup tar in 15 miljoner från Spiltan.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Investmentbolaget Spiltan går in med 15 miljoner kronor i skobolaget Flattered, det skriver sajten Breakit

Bolaget grundades 2013 av Gustav Lidén och Hanna Kwiatkowska Tisner tillsammans med serieentreprenören Isabella Löwengrip och kollegan Pingis Hadenius.

“Det känns fantastiskt roligt att nu kunna lägga in ytterligare en växel i Flattereds resa mot att bli ett globalt skomärke. Vi är väldigt stolta över att få in Spiltan. De har erfarenhet och delar vår vision som långsiktig partner”, säger Gustav Lidén, vd på Flattered, till Breakit.

Bolaget producerar kvalitétsskor som produceras i Spanien. Under förra året omsatte bolaget 11,3 miljoner kronor. Bolaget har återförsäljare i bland annat Hongkong, USA och  flera städer i Europa.

För 15-miljonersinvesteringen får Spiltan 36 procent av aktierna i bolaget. 

”Vi ser en spännande möjlighet att få vara med på Flattereds internationella expansion. Företaget har en framgångsrik mix av online- och butiksförsäljning med spännande influencersamarbeten”, säger Göran Pallmar, investeringsansvarig på Spiltan och som tar ordförandeposten i bolagets styrelse, till sajten.

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer