Annons

Spotify-chef en av de döda i attacken

Foto: TT
Ett av de fyra dödsoffren efter terrorattacken i Stockholm var Spotifychefen Chris Bevington.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Fyra personer har avlidit och 15 skadats efter fredagens lastbilsattack i centrala Stockholm. Ett av dödsoffren var britten Chris Bevington, 41, som arbetade på musiktjänsten Spotify i en chefsposition.

"Vi är alla förtvivlade över vår talangfulle och omtänksamme son Chris. Han var en underbar make, son, pappa, broder och nära vän till många. Familjen ber om att få bli lämnade i fred under den här oerhört svåra tiden för att sörja hans bortgång", säger hans far John Bevington i ett uttalande enligt The Guardian.

De övriga dödsoffren är två svenska medborgare och en belgisk medborgare, vilket polisen uppgav på en presskonferens på söndagen, skriver Expressen.

Spotifys grundare och vd Daniel Ek bekräftade under söndagen dödsfallet i ett Facebook-inlägg.

"Det är med chock och ett tungt hjärta som jag kan bekräfta att Chris Bevington från vårt Spotify-team var en av de som förlorade livet under fredagens besinningslösa attack i Stockholm", skriver Daniel Ek.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer