Annons

Staden nobbade Apples bud – oklar framtid för fastigheten i Kungsträdgården: ”Händer ingenting”

Jan Valeskog (S) är biträdande finansborgarråd och oppositionsledare i Stockholms stad, i mitten syns Apple planerade bygge i Kungsträdgården, och till höger Joakim Larsson (M) som är stadsbyggnadsborgarråd.
Jan Valeskog (S) är biträdande finansborgarråd och oppositionsledare i Stockholms stad, i mitten syns Apple planerade bygge i Kungsträdgården, och till höger Joakim Larsson (M) som är stadsbyggnadsborgarråd. Foto: Press/TT.
För drygt två år sedan nobbade den blågröna majoriteten i Stockholms stad erbjudandet från Apple att köpa tillbaka tomten i Kungsträdgården, sedan deras drömmar om en ny butik gått i kras. I dag finns ingen dialog mellan parterna alls och Apple lägger fortsatt locket på om framtidsplanerna för fastigheten. ”Det är naturligtvis tråkigt”, säger oppositionsledaren Jan Valeskog (S).
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Artikeln du läser är låst. Logga in eller teckna en digital prenumeration för att läsa Nordens största affärstidning.

  • Full tillgång till Di.se med nyheter och analyser
  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid
  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan
  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

Är du prenumerant? Prova att ladda om sidan och kontrollera att du är inloggad.

Saknar du en prenumeration? Bli prenumerant

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer