Annons

Står Twitter upp för sanningen eller censurerar de Trump?

Di Digitals reportrar Johannes Karlsson och Henrik Ek.
Di Digitals reportrar Johannes Karlsson och Henrik Ek. Foto: Di.
Twitter är ute på djupt vatten efter att ha flaggat flera av Donald Trumps inlägg, menar somliga. Andra hävdar att bolaget gjort rätt och kritiserar konkurrenten Facebook för att sakna ryggrad. Digitalpodden diskuterar techjättarnas kniviga sits.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Dessutom avhandlar vi den stora rusningen till Matsmart efter att de köpt in Paolo Robertos bojkottade italienska matvaror – och skilsmässo-sajten samt campinguthyraren som kan gynnas i spåren av coronapandemin.

Sist men inte minst förklarar våra reportrar Johannes Karlsson och Henrik Ek varför storbankerna och utmanarna i finanssektorn fortsätter att tampas. Den här gången påstår Klarna att bankerna kan bryta mot lagen.

Lyssna på veckans podd här:

Länk till acast

Du hittar även Digitalpodden på Acast, Apple Podcasts och Spotify.

Har du lyssnat på Digitalpodden? Vad tyckte du? Ge oss gärna feedback! Vi finns på Twitter, Facebook och givetvis även på mejl: digital@di.se

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer