Annons

Storytel-utmanaren Nextory växer med 130 procent

Shadi Bitar, vd för Nextory
Shadi Bitar, vd för Nextory
Den digitala boktjänsten Nextory ökade intäkterna med 130 procent under det tredje kvartalet. Bolaget växer därmed snabbast bland de svenska boktjänsterna och har slagit nytt användarrekord under sommaren.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

En av konkurrenterna, Bonnier-ägda Bookbeat, meddelade tidigare idag att intäkterna för bolaget ökat med 127 procent under tredje kvartalet.

I ett pressmeddelande skriver Nextory att man nu är den näst största tjänsten på den svenska marknaden. Nextory finns idag i förutom i Sverige även i Finland och Tyskland, men redan innan årsskiftet ska tjänsten rullas ut på ytterligare tre europeiska marknader.

Läs mer: Explosiv tillväxt för Bonniers ljudböcker 

”Digitala böcker är hetare än någonsin. 2019 har såhär långt varit ett fantastiskt år för Nextory och för den digitala bokmarknaden i stort. Vi fortsätter därför att växla upp och ser nu mycket fram emot fler lyckade utlandslanseringar”, säger Shadi Bitar, vd och grundare på Nextory. 

Både Nextory och Bookbeat konkurrerar med börsnoterade Storytel.

Läs mer: Storytel-utmanaren tar in 51 miljoner kronor i nytt kapital 

( Finwire / Di Digital )

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer