Annons

Svalt mottagande för Apples tv-serie The Morning Show

Apples vd Tim Cook, Oprah Winfrey, vf för Oprah Winfrey Network, och regissören Steven Speilberg vid ett evenemang på Steve Jobs Theater i Cupertino i mars 2019.
Apples vd Tim Cook, Oprah Winfrey, vf för Oprah Winfrey Network, och regissören Steven Speilberg vid ett evenemang på Steve Jobs Theater i Cupertino i mars 2019. Foto: David Paul Morris
The Morning Show, som är den nya dramaserien för Apples nya streamingtjänst, har inte fått särskilt bra betyg inför premiären på fredag. De flesta recensenter har sågat de första episoderna, skriver Marketwatch. 
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Variety menar att serien är en besvikelse och försöker ta sig an allt för många provokativa ämnen på samma gång.

Rolling Stone var däremot inte helt pessimistiska utan gav ett blandat omdöme. Tidningen anser att serien ”lyfter men skiner inte”, samtidigt som man hyllar skådespeleriet från Billy Crudup, Reese Witherspoon och Jennifer Aniston.

The Hollywood Reporter anser att det finns potential efter att serien kämpar under de två första episoderna för att hitta sin ”fokus, ton och inställning mot huvudkaraktärerna”. Avsnitt tre hintar om en ”mer tillfredsställande och självsäker”, serie framöver, tillades det.

The Morning Show är fylld av välkända skådespelare och en dyr satsning för Apple givet att varje episod kostar 15 miljoner dollar. Det är långt över vad HBO:s hyllade Game of Thrones kostade på 6-8 miljoner dollar och sedan nästan 15 miljoner för sista säsongen.

Läs mer: Tv-drama tonar upp mellan Apple och Spotify

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer