Annons

Svenska Stilla sluter avtal med AT&T

Elin Elkehag (till vänster), grundare och vd för Stilla, kör bolaget från sin lägenhet i San Francisco.
Elin Elkehag (till vänster), grundare och vd för Stilla, kör bolaget från sin lägenhet i San Francisco. Foto: Foto: Miriam Olsson Jeffery
Stillas portabla larm ska börja säljas i AT&T:s flaggskeppsbutiker.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

I början av september kunde Di Digital berätta att larmföretaget Stilla med bas i USA tagit in fyra miljoner kronor för att sälja hos några av USA:s största återförsäljare.

Läs mer: Portabla larm söker ytterligare miljoner 

Nu är det klart stilla börjar säljas hos den amerikanska telekomjätten AT&T. Det skriver Breakit. Till en början ska larmet säljas i AT&T:s flaggskeppsbutiker i San Francisco, Boston och Chicago.

Stillas rörelselarm är stort som en femkrona och kan fästas på det som användaren vill ha vaktat: till exempel barnvagnar, väskor, datorer och så vidare. När någon flyttar eller går iväg med larmet blir användaren varnad av appen i mobiltelefonen. 

När Di Digital skrev om Stilla i april så värderades bolaget till fem miljoner dollar, 43 miljoner kronor, på en så kallad “Safe-note”, enligt acceleratorn Y Combinators modell. Enligt Elin Elkehag hade bolagets värde i september ökat till sju miljoner dollar eller omkring 60 miljoner kronor.

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies