Annons

Svenska Stilla sluter avtal med AT&T

Elin Elkehag (till vänster), grundare och vd för Stilla, kör bolaget från sin lägenhet i San Francisco.
Elin Elkehag (till vänster), grundare och vd för Stilla, kör bolaget från sin lägenhet i San Francisco. Foto: Foto: Miriam Olsson Jeffery
Stillas portabla larm ska börja säljas i AT&T:s flaggskeppsbutiker.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

I början av september kunde Di Digital berätta att larmföretaget Stilla med bas i USA tagit in fyra miljoner kronor för att sälja hos några av USA:s största återförsäljare.

Läs mer: Portabla larm söker ytterligare miljoner 

Nu är det klart stilla börjar säljas hos den amerikanska telekomjätten AT&T. Det skriver Breakit. Till en början ska larmet säljas i AT&T:s flaggskeppsbutiker i San Francisco, Boston och Chicago.

Stillas rörelselarm är stort som en femkrona och kan fästas på det som användaren vill ha vaktat: till exempel barnvagnar, väskor, datorer och så vidare. När någon flyttar eller går iväg med larmet blir användaren varnad av appen i mobiltelefonen. 

När Di Digital skrev om Stilla i april så värderades bolaget till fem miljoner dollar, 43 miljoner kronor, på en så kallad “Safe-note”, enligt acceleratorn Y Combinators modell. Enligt Elin Elkehag hade bolagets värde i september ökat till sju miljoner dollar eller omkring 60 miljoner kronor.

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer