Annons

Svenska techstjärnor lyfter i USA – hör Daniel Ek berätta om Spotifys pangrapport

Di Digitals reportrar Jonas Leijonhufvud, Miriam Olsson Jeffery och Johannes Karlsson.
Di Digitals reportrar Jonas Leijonhufvud, Miriam Olsson Jeffery och Johannes Karlsson. Foto: Di.
Vad har Daniel Ek, Elina Berglund och Stina Ehrensvärd gemensamt? De är alla tre svenskar och driver techbolag i USA. Samtliga medverkar i veckans avsnitt av Digitalpodden och berättar med egna ord om coronakrisens effekter.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Spotify visar motståndskraft och lyfter kraftigt på Wall Street. Bolaget klarade att nå alla sina uppsatta mål, och redovisade dessutom en mindre förlust än väntat, under det första kvartalet 2020. Grundaren tillika vd:n Daniel Ek samt finanschefen Paul Vogel intervjuas i Digitalpodden om hur lyssningen har förändrats på plattformen under coronapandemin.

Vår Silicon Valley-korrespondent Miriam Olsson Jeffery har tagit tempen på hur det går för andra svenska entreprenörer i USA. Det handlar om profilerna Stina Ehrensvärd, som driver it-säkerhetsbolaget Yubico, och Elina Berglund Scherwitzl, som grundat preventivappen Natural Cycles.

Dessutom går Di Digitals reportrar Johannes Karlsson och Jonas Leijonhufvud igenom storägaren Vostok New Ventures nedskrivning av värdet i det krisande elscooterbolaget Voi. 

Lyssna på veckans podd här:

Länk till acast

Du hittar även Digitalpodden på Acast, Apple Podcasts och Spotify.

Har du lyssnat på Digitalpodden? Vad tyckte du? Ge oss gärna feedback! Vi finns på Twitter, Facebook och givetvis även på mejl: digital@di.se

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer