Annons

Techbuddy utökar samarbetet med Telia

Teamet på Teachbuddy.
Teamet på Teachbuddy. Foto: Techbuddy.
Delningsekonomiföretaget Techbuddy utökar sitt samarbete med Telia. ”Teknik i all ära men vi vet att våra kunder framför allt vill att deras digitala vardag ska vara enkel och bara fungera”, säger Jonas Hasselberg, chef för Telias konsumentaffär. 
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Startupbolaget Techbuddy (NTL) kopplar ihop frilansade tekniker med privatpersoner och företag som kan behöva hjälp med tekniken. Sedan november 2017 samarbetar bolaget med Telia vilket resulterat i drygt 600 hembesök runt om i Sverige. 

”Genom samarbetet med Telia kan vi hjälpa fler kunder med sin teknik i hemmet och samtidigt ge behovsanpassade råd och rekommendationer för ett hållbart användande”, säger Josefine Forssell, vd för Techbuddy i Sverige, i ett pressmeddelande. 

Läs mer: Techbuddy gasar med 20 miljoner från Inbox Capital

Techbuddy grundades 2015 av Tahero Nori och David Ovsepian och tjänsten lanserades i juli 2016. Sommaren 2017 tog bolaget in drygt 21 miljoner kronor i riskkapital från Inbox Capital och Foresight Group. 

Stockholmsbolaget var även ett av de tävlande bolagen i Di Startup Tour i fjol.

Läs även: Sju Stockholmsbolag tävlar om miljonvinst i Startup Tour 2017 

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer