Annons

Think i Helsingborg tar in sju nya bolag

Här är teamen som tar plats i Thinks accelerator.
Här är teamen som tar plats i Thinks accelerator.
En tjänst för att digitalisera stallet foch en tjänst för att enklare boka flerstoppsresor. Det är två av de sju bolag som tar plats hos acceleratorn Think i Helsingborg under våren.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Fler än 140 bolag från hela världen sökte till Thinks tolv veckor långa accelerator-program, som under våren körs för femte gången. Nu står det klart vilka sju bolag som fått en plats:

Hoofstep. Vill med hjälp av artificiell intelligens i realtid ge kunskap om en hästs hälsa, tillstånd, rörelse och beteende.

Sensative. Utvecklar smarta sensorer för hemmet, bland annat den tunna sensorn Strips. Utvecklar också iot-plattformar. Var finalist i Startup Tours deltävling i Malmö.

Motiomera. Ett digitalt verktyg för organisationer som effektivt vill arbeta proaktivt med personalhälsa.

Tryggel. Använder smarta sensorer på elektriska apparater för att se till så att allting är som det ska hos dina nära och kära.

1UP. En digital plattform för sportintresserade som låter användaren efterlikna sina idoler och delta i händelse- och platsbaserade tävlingar på sociala medier.

Kvitter. Ett verktyg för att digitalisera papperskvitton.

Flugtube. Vill förenkla bokning av flerstoppsresor genom en webbaserad plattform.

"Vi har en superintressant blandning av startups med riktigt starka grundare som är redo att ta det till nästa nivå”, säger Alexander Bastien, acceleratorchef på Think Accelerate.

Läs mer: Sju nya bolag till Think i Helsingborg 2016

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies