Annons

Toca Bocas medgrundare in i Acast styrelse

Toca Bocas medgrundare och före detta vd Björn Jeffery.
Toca Bocas medgrundare och före detta vd Björn Jeffery.
Podcastbolaget Acast har fått in tre nya personer i styrelsen, bland annat spelstudion Toca Bocas medgrundare och före detta vd Björn Jeffery.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

De två andra personerna är Eva Lindqvist, som sitter i styrelsen för bland annat Sweco och Tele2, och Leemon Wu som är investeringschef på Moor Holding. Det rapporterar Breakit.

"Vi får nu en stark och kompetent styrelse som ger oss en mycket god plattform att utgå från när bolaget nu satsar på ytterligare geografisk expansion och kommer behöva en robust struktur och ekonomisk styrning", säger ordförande Andrea Gisle Joosen i ett pressmeddelande.

Läs mer: Björn Jeffery är en av Sveriges 40 hetaste serieentreprenörer under 40 

Björn Jeffery kommenterar utnämningen såhär:

”Det ska bli kul att applicera den kunskap som jag skaffat mig tidigare, inom ett nytt segment. Jag har själv tagit ett bolag internationellt och vet hur man gör det framgångsrikt på den amerikanska marknaden. En marknad som Acast satsar stort på!”, säger han i pressmeddelandet.

Fotnot: Björn Jeffery är gift med Di Digitals Silicon Valley-korrespondent Miriam Olsson Jeffery.

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer