Annons

Väntar en baksmälla efter Krys smällkaramell?

Di Digitals reportrar Julia V. Caesar och Johannes Karlsson
Di Digitals reportrar Julia V. Caesar och Johannes Karlsson Foto: Di
Vad tror Paradox Interactives vd Ebba Ljungerud blir nästa stora grej i spelbranschen 2020, vilka technyheter dominerade storhelgen och vad ska nätläkaren Kry med 1,5 miljarder till?  
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Välkommen tillbaka från julledigheten – nu drar vardagen igång igen. 

I dagens avsnitt av Digitalpodden sammanfattar reportrarna Johannes Karlsson och Julia V. Caesar julen och nyårets viktigaste technyheter. 

Vi bjuder också på ljudklipp från intervjun med Paradox Interactives vd Ebba Ljungerud, och Bublars vd Maria Grimaldi. Tillsammans summerar spelcheferna 2010-talets viktigaste händelser för branschen, och ger flera spaningar inför 2020. 

Nätläkaren Kry kickar igång det nya året med en jätterunda på 1,5 miljarder kronor, ledd av den kanadensiska pensionsfonden Ontario Teachers. Också de befintliga investerarna Index Ventures och Creandum går på nytt in med pengar. 

Men vad ska Kry med pengarna till, och vilka utmaningar väntar runt hörnet? Det och mycket annat pratar vi om i årets första Digitalpodd. 

Lyssna på veckans podd här:

Länk till acast

Du hittar även Digitalpodden på Acast, Apple Podcasts och Spotify.

Har du lyssnat på Digitalpodden? Vad tyckte du? Ge oss gärna feedback! Vi finns på Twitter, Facebook och givetvis även på mejl: digital@di.se

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer