Annons

Wework, pengarekord och oro från öst – ha koll på detta från året och inför 2020

Adam Neumann, grundare av Wework, Vois elscootrar och Facebooks grundare Mark Zuckerberg, kryptovaluta är några av ämnena i veckans avsnitt av Digitalpodden.
Adam Neumann, grundare av Wework, Vois elscootrar och Facebooks grundare Mark Zuckerberg, kryptovaluta är några av ämnena i veckans avsnitt av Digitalpodden. Foto: Montage/TT/Di
Julstämningen sprider sig över redaktionen. I denna helgspecial av Digitalpodden lyfter redaktionen fram trender från 2019 och siar om det kommande året. 
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Di Digitals nyhetschef Ida Hansson Brusewitz bjuder denna vecka in reportrarna Miriam Olsson Jeffery, Johannes Karlsson, Jonas Leijonhufvud och Julia V Caesar i studion. Med hjälp av traditionsenliga rim guidar de lyssnarna genom året som gått och det som komma skall. 

Investeringstrender, digitala valutor och oro från öst är några nyårsraketer som vi på Di Digital firar in det nya året med. Samtidigt blickar vi tillbaka på året som gått med bland annat krisen i Wework, rekordet i investeringar och nya välfyllda fonder.

Länk till acast

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer