Annons

Zuckerberg träffade Trump i Vita huset

USA:s president Donald Trump och Facebooks vd Mark Zuckerberg.
USA:s president Donald Trump och Facebooks vd Mark Zuckerberg.
Facebooks vd Mark Zuckerberg träffade USA:s president Donald Trump i Vita huset på torsdagen, enligt en talesperson. Det skriver CNBC.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Mötet skedde i samband med att Zuckerberg var på besök i Washington för att prata med politiker om den kommande internetregleringen. 

"Han hade också ett väldigt bra, konstruktivt möte med president Trump i Vita huset”, sade talespersonen i ett mejl till CNBC. 

Huruvida duon diskuterade regleringsfrågor framgår inte. 

Facebook är satt under stark myndighetsöversyn i USA. Bolaget har redan betalat miljarder dollar i böter för övertramp kring privatskyddet. Därtill har myndigheten FTC och senast även justitieministeriet valt att inleda separata utredningar kring konkurrensfrågor.

Trump har kritiserat Facebook för planerna kring den nya kryptovalutan, Libra, och för att bolaget enligt honom stödjer liberala politiker. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer