Annons
Annons
Sponsrat innehåll från Cygate

Connect to IT Live blir digitalt: Fokus på möjligheterna i det ”nya normala”

Den 20 oktober går systemintegratören Cygates event Connect to IT Live av stapeln. Temat är ”Levla upp” – en utmaning som många står inför efter det omvälvande halvår som vi nu lämnar bakom oss. – Tekniken finns ju här, men frågan är hur vi ska förändra vårt arbetssätt och vårt ledarskap, säger Jenny Lindgren, COO på Cygate.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Connect to IT Live som arrangeras av Cygate tillsammans med Telia brukar locka hundratals deltagare som kommer dit för att inspireras, få nya insikter och knyta kontakter. I år anpassas eventet till vår nya, mer uppkopplade, verklighet och blir digitalt. Det innebär att allt måste gå snabbare och vara interaktivt, konstaterar Jenny Lindgren som är programledare för det två timmar långa online-eventet som äger rum den 20 oktober.  

– Temat i år är ”levla upp”, vilket knyter an väldigt bra till det vi gjorde förra året som var digitala hjärnor och analoga hjärtan. Med pandemin slängdes vi in i en helt ny verklighet. Tekniken finns ju här, men frågan är hur vi ska förändra vårt arbetssätt och vårt ledarskap och samtidigt nyttja de möjligheter som tekniken ger för att hänga med, säger Jenny Lindgren som under året också har lett en samtalsserie om it och verksamhet som producerats av Cygate.

Läs mer om Connect to IT Live  

”En bestående förändring”

Connect to IT Live vänder sig till alla typer av företag och organisationer eftersom de i slutändan brottas med samma saker. Utmaningarna kan skilja sig åt beroende på vilken typ av verksamhet man bedriver men i grunden handlar det om att få till ett välfungerande samarbete, att jobba med ledarskapet, både av sig själv och andra, och framförallt att våga göra förändringar som är viktiga. 

– Hela temat går ut på att vi ser en bestående förändring: hur vi arbetar, våra affärsmodeller, ledarskapet och även vår syn på arbete. Vad är arbete egentligen, är det att vara på själva arbetsplatsen eller är det mer att se till att arbetet blir utfört?

Men nya förutsättningar innebär också nya möjligheter. Mitt i den på många sätt tuffa verkligheten är det därför dags att levla upp, säger Jenny Lindgren.

– Vi vill hjälpa deltagarna att levla upp både utifrån sin roll, funktion och verksamhet.

Connect to IT Live ska dra nytta av styrkorna med det digitala konceptet genom rappa, korta samtal, inslag och presentationer under sändningen och löpande interaktion med tittarna. Det blir allt från omvärldsbevakning till konkreta case så att besökarna ska få något att ta med sig hem till sina egna verksamheter.

Se hela programmet här 

Flera olika pass

I årets upplaga kommer deltagare att kunna välja bland olika pass; ett om hjärnan och förändring, ett annat om it-säkerhet och dessutom olika samarbetspartners pass.

– Under våren blev många digitala väldigt snabbt, vilket öppnar fönster för cyberkriminaliteten och nu gäller det att jobba med hur vi ska hålla bovarna på andra sidan, påpekar Jenny Lindgren.

Hon tillägger att de kommer köra pass i mindre grupper för att ge en möjlighet till interaktivitet mellan deltagare och talare.

– På ett riktigt event haffar man kanske någon efteråt, därför kommer vi att hjälpa till att para ihop deltagaren med rätt person om man är intresserad av att veta mer om ämnet eller prata vidare med experterna.

Anmäl dig här

Årets Connect to IT Live är ett helt digitalt event och går av stapeln den 20 oktober 2020. Temat är ”Levla upp” och kan ses som en fortsättning på fjolårets ”Digitala hjärnor och analoga hjärtan – Kultur och ledarskap som bygger passion för hållbar förändring”. Läs mer och anmäl dig här

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Detta innehåll är sponsrat av Cygate och ej en artikel från Dagens industri
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer