Annons
Annons
Sponsrat innehåll från Extend Commerce

Tillväxt med full överblick

Extend är ett molnbaserat affärssystem för inköp, lager och försäljning som samlar och hanterar allt på ett ställe. Det garanterar total kontroll och möjlighet att hantera alla processer i realtid.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Det är en utmaning för företag att hålla ordning på alla orderflöden, det som kallas multikanal, från butiksförsäljning och e-handel till B2B-försäljning. Utmaningen är hur dessa ordrar skall hanteras mot inköp, lagret, logistiken och ekonomin. Men Extend har lösningen.

– Att vi kan hjälpa våra kunder att kunna växa i alla sina kanaler känns otroligt kul. I takt med att flera säljkanaler, som till exempel Amazon, kommer till Sverige kommer behovet av system som Extend bara att öka. Våra kunder sträcker sig från fashion retailers som Stylein och Flattered, till möbler som snabbväxande Venture Design och industriprodukter som solcellsbolaget Senergia, säger Mathias Bredin, sälj- och marknadschef på Extend.

Extend skapar förutsättningar att utvecklas i rätt riktning. När behoven förändras och verksamheten växer kan nya funktioner, eller integrationer med andra applikationer, enkelt läggas till. Extend är byggt för integration, så man skapar sitt eget ekosystem av tjänster genom att välja att integrera med de system som är ledande inom sitt respektive område.

Exempel på färdiga integrationer för säljkanaler är bland annat e-handelsplattformarna Jetshop, Magento, Shopify och WooCommerce. Även lagersystemet Ongoing och kassasystemet Shopbox är exempel på system med standardkopplingar.

Digitalisera din verksamhet idag och gör er redo för att växa!

Att digitalisera verksamheten gör vardagen mer effektiv och lönsam. Genom ökad digitalisering kring exempelvis varuflöden får bolag ökad kontroll och bättre underlag för strategiska beslut. För att inte tala om de positiva effekter för kunder och personal som blir en given följd när manuella och tråkiga processer automatiseras och information blir transparent. Potentialen är stor och det finns mycket att bringa klarhet kring när det kommer till digitalisering av affärsprocesserna.

Om du vill veta mer kontakta sales@extend.se eller kom på Extends seminarium i Jönköping den 5 november.

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Detta innehåll är sponsrat av Extend Commerce och ej en artikel från Dagens industri
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer