Annons
Annons
Sponsrat innehåll från Ninetech

Ninetech lanserar optikerbranschens mest kraftfulla verksamhetssystem

Digitaliseringsleverantören Ninetech har tillsammans med optikerkedjorna KlarSynt och c)optikk utvecklat en helt ny webbaserad version av verksamhetssystemet ServeIT som kommer att användas av närmare 300 optiker i Sverige och Norge. ServeIT Online beskrivs som ett av marknadens mest kraftfulla molnbaserade affärssystem för optiker och är skapat för optimera kundresan genom mobilitet, enkelhet och effektiva arbetsflöden.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Tillsammans med optikerkedjan KlarSynt i Sverige och c)optikk i Norge har Ninetech nu lanserat en av deras största leveranser någonsin – det webbaserade verksamhetssystemet ServeIT Online. Målet var att ta fram ett system som skulle bli ledande i branschen.

– När vi startade projektet beslutades det att affärssystemet skulle vara det absolut bästa i optikbranschen – en molnbaserad lösning var även en självklarhet. Nu kan affärssystemet växa med oss men också utvecklas i takt med marknadens senaste trender och behov från både våra butikers och slutkonsumenters behov, säger Gabriela Flores Araya, Marknadsansvarig och deltagare av IT-rådet på KlarSynt.

Det tidigare systemet ServeIT var installerat på kundernas egna servrar vilket hindrade flexibiliteten och möjligheten till enkelt genomförbara ändringar och uppdateringar. Med ServeIT Online får KlarSynt och c)optikk helt nya möjligheter att optimera sina affärsprocesser och sin kundnöjdhet.

– ServeIT Online är ett modernt system i tiden och ger stor lättrörlighet och flexibilitet. Den är helt anpassad efter optikerbranschens behov och samlar allt de behöver för att optimera sin kundresa med allt från kundbas och leverantörer till försäkringar, kassasystem och integration mot ekonomi och bokföring. De behöver inget annat system än detta, berättar Karin Gulliksson Nilsson, projektledare på Ninetech.  

Effektiviserar kundernas vardag

Det nya systemet levererar stort värde till kunderna som dels slipper logga in och ut ur flera olika system samtidigt som uppdateringar och förändringar kan rullas ut effektivt.

– ServeIT Online är skapat för att förenkla och förbättra optikerns vardag så att hen kan ge ett förstklassigt bemötande till sina kunder. Enkelheten i ServeIT Online gynnar alla. Och flexibiliteten och skalbarheten i systemet gör att vi snabbt kan möta nya behov, konstaterar Karin Gulliksson Nilsson.  

Responsen från KlarSynt och c)optikk har varit överväldigande positiv. Systemet beskriver de som det bästa molnbaserade verksamhetssystemet i branschen.

– Vi är nu i installationsfasen av detta projekt och kan stolt meddela att vi, tillsammans med vår digitala partner Ninetech, har utvecklat ett av marknadens mest kraftfulla och molnbaserade affärssystem för optiker, säger Annica Zinders, vd på KlarSynt.

Läs mer om projektet med KlarSynt och c)optikk här

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Detta innehåll är sponsrat av Ninetech och ej en artikel från Dagens industri
Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies