Annons
Missa inget viktigt!
Bli först med att ta del av trenderna, profilerna och Sveriges vassaste startupnyheter helt gratis direkt i mejlkorgen med Di Digitals nyhetsbrev.
Följ oss på sociala medier:
Tack!
Följ oss på sociala medier:
Annons
Sponsrat innehåll från Tele2

Ta chansen att vinna ett företag – med din idé

Juryn är satt och priset står redo – det är dags att utse världens första End-Up. Företagsidéerna har redan börjat rulla in – missa inte chansen.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Har du en bra affärsidé? Sök nu och ha chans att vinna ett företag

 I Sverige finns idag drygt en miljon företag registrerade. Det är enkelt att starta en verksamhet men svårt att hålla vid liv. Faktum är att bara ett av tio nystartade företag överlever på lång sikt – och de som faktiskt lyckas hålla sig vid liv har svårt att växa sig stora.

 Hemligheten bakom ett framgångsrikt företag
Det finns så mycket kreativitet och idéer runtom i landet, och drömmar om att bli en entreprenör. Men att ta sin vision från idéstadie till verklighet är inte lätt. Tele2 har, tillsammans med United Minds, undersökt vad hemligheten bakom ett framgångsrikt företag faktiskt är. Alla företag, stora som små, har en hel del gemensamma utmaningar.
Den djupgående undersökningen resulterade i insiktsrapporten ”Power 2 Stay Ahead” som släpptes den 25 januari. Här finns förståelse för vad som gör ett företag framgångsrikt inom flera olika områden.

 Chansen att göra din idé till verklighet
Utifrån insikterna från rapporten gör nu Tele2 något som aldrig tidigare gjorts: De söker världens första End-Up. Istället för att utgå från idén har de gjort tvärtom.
Det finns ett färdigt kontor med de allra senaste tekniska lösningarna och inrett med möbler i färger som ska ge dig precis det du behöver för att företaget ska lyckas. Om du har idén kan det här kontoret bli ditt.
Förutom ett toppmodernt kontor, signerat en av Sveriges mest respekterade designstudios, så får du även ett saftigt startkapital och stödet som ger dig rätt förutsättningar för att ta din idé till en helt ny nivå.

 Så söker du: Så vinner du
När du har skickat in din idé landar den i knät på en jury som består av de största inom Företagssverige. Tror de på din vision kan det bli just du som startar världens första End-Up.

 Bara ett klick bort – här ansöker du med din bästa affärsidé


Missa inget viktigt från Di Digital. Följ oss på Facebook och anmäl dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev:
Foto:

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Detta innehåll är sponsrat av Tele2 och ej en artikel från Dagens industri