Annons
Missa inget viktigt!
Bli först med att ta del av trenderna, profilerna och Sveriges vassaste startupnyheter helt gratis direkt i mejlkorgen med Di Digitals nyhetsbrev.
Följ oss på sociala medier:
Tack!
Följ oss på sociala medier:

Josefin Jakobsson

Skribent

Ekonomireporter med en fascination för hur startups och digital utveckling förändrar våra liv. Brinner för att göra smart och relevant affärsjournalistik för en ny generation företagare.
Läs mer...

På Di Digital bevakar jag lokala startupbolag, affärer och hållbarhet. Jag är även programledare för Digitalpodden, en digital affärspodd som ges ut varannan vecka.

Jag går igång på allt som är nytt, från prylar till innovativa affärsmodeller. Är intresserad av ansvarsfrågor och startupbolagens roll som samhällsaktörer. I stort och smått tycker jag att det är dags för startupvärlden att ta mer ansvar.

De senaste åren har jag bevakat börs, it och startups på Svenska Dagbladet Näringsliv. Jag var bland annat initiativtagare till tidningens satsning Sthlm Digital, en crowdsourcad kartläggning av Stockholm som it-region. Jag har också arbetat som börsreporter på den numera avsomnade ekonomisajten E24.

Jag har en examen från Handelshögskolan i Stockholm samt från Journalisthögskolan (JMK).

Tillbaka till toppen