Annons

Webbinare hjälper företag upp i molnet SPONSRAT AV Visma

Jeff Bezos, vd och grundare av Amazon.

Uppgifter: Amazon arbetar på smarta glasögon

THQ Nordics vd och grundare Lars Wingefors.

Spelbolaget THQ Nordic tar in 600 miljoner till förvärv

Marie Rudenstam, vd och medgrundare Beleco

Hennes Beleco vill få svenskarna att ”streama” möbler

Triples team, från vänster: Meys Khalili, grundarna Joakim Grönvall, Sebastian Björkelid och Petri Määttä; Rebecka Wiklund.

Spotify-veteraner investerar i resetjänsten Triple

Missa inget viktigt!
Bli först med att ta del av trenderna, profilerna och Sveriges vassaste startupnyheter helt gratis direkt i mejlkorgen med Di Digitals nyhetsbrev.
Följ oss på sociala medier:
Tack!
Följ oss på sociala medier:
Annons
Sponsrat innehåll från Visma

Webbinare hjälper företag upp i molnet

Skalbart, användarvänligt – och alltid uppdaterat. Allt fler företag upptäcker fördelarna med ett affärssystem i molnet. – Vi vill ha ett system som vi kan komma åt överallt, och som vi kan koppla ihop med vår webbutik, säger Erika Jingfors, CFO på Nordiska Fönster.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Boka en personlig demo av Visma Business här

I takt med att samhället digitaliseras fortsätter intresset för ny teknik som hjälper företag att effektivisera sina processer att öka. Visma var först ut med att lansera ett modernt affärssystem i molnet som är speciellt utvecklat för den nordiska marknaden. Visma.net passar större företag som bland annat vill ha affärsinsikter i realtid och ekonomisk kontroll. Nordiska Fönster i Ängelholm deltog på ett webbinarie med fokus på lager och logistik för att lära sig mer om systemet.

– Vi är på väg att byta affärssystem och tyckte att Visma.net verkade intressant. Vi har faktiskt kontaktat en av Vismas samarbetspartners för att prata teknik, så vi har kommit en bit på vägen, säger Erika Jingfors, CFO.

Hon berättar att de vill ha ett affärssystem som de kan komma åt var de än befinner sig. De vill även ha möjlighet att koppla ihop Visma.net med Nordiska Fönsters webbshop och hemsida.

– Jag tyckte att det var bra att man fick se alla delar av systemet under webbinariet. Man fick en helt annan överblick av hur allt fungerar, säger Erika Jingfors.

Magnus Åberg är styrelseledamot på Villman & Co som tillverkar mat utan konserveringsmedel och kemiska tillsatser. Han har också deltagit på ett webbinarie som handlade om lager och logistik.

– Vi ska införa ett affärssystem i våra nya verksamheter och titta på olika lösningar, bland annat Visma.net och Visma Business. För oss är spårbarhet viktigt eftersom vi jobbar med livsmedel och då passar Visma Business vår verksamhet väldigt bra.

Visma Business fokus ligger på just lager och logistik. Användarna kan bland annat hantera ekonomi, elektroniska fakturaflöden, rapporter och beslutsstöd, kassasystem samt tid och projekt.

– Vi har redan träffat en av Vismas samarbetspartners och satt bollen i rullning. Det som jag tyckte var bra med webbinariet var att man fick se hur systemet faktiskt ser ut, säger Magnus Åberg.

Förutom lager och logistik anordnar Visma.net webbinarier om ekonomi och administration.

– Jag visar bland annat hur större företag kan effektivisera sin administration genom att automatisera och effektivisera dagliga och återkommande rutiner, säger Pär Svärd, säljare och moderator för Visma.net.

Boka en personlig demo av Visma Business här


Missa inget viktigt från Di Digital. Följ oss på Facebook och anmäl dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev:
Foto:

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Detta innehåll är sponsrat av Visma och ej en artikel från Dagens industri