Annons

Dynamic Code inne i expansiv fas - anlitar Carnegie som finansiell rådgivare

Diagnos- och hälsotestsbolaget Dynamic Code har anlitat Carnegie Investment Bank som finansiell rådgivare i syfte att utvärdera strategiska vägval för fortsatt investering i tillväxt, framgår det av ett pressmeddelande. 
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Vid en fråga från Finwire till vd:n Louise Nylén gällande kapitalresning eller börsnotering menar hon att bolaget just nu är inne i en expansiv fas med många nya möjligheter som lyfts fram och att digitaliseringen av vården tagit snabba kliv i pandemin.

”För att utvärdera dessa och behovet av att kapitalisera en snabbare tillväxt har vi engagerat Carnegie. Tillsammans ska vi titta på olika alternativ för expansion och finansieringsmöjligheter för dessa. Exakt vad detta innebär är för tidigt att prata om i detta skede”, skriver Nylén.

Dynamic Code står för en stor del av Sveriges PCR-tester har för covid-19 med drygt 50 000 tester per vecka. Bolagets grundare Anne Kihlgren korades i december till Årets kvinnliga grundare på Di Digitals event Female Founders.

Läs mer: Årets kvinnliga grundare står för 15 procent av covid-testen i Sverige 

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer