Annons

Han gör pappersavtal onödiga – får in 20 miljoner

Anders Hamnes är grundaren av det digitala avtalsbolaget Oneflow.
Anders Hamnes är grundaren av det digitala avtalsbolaget Oneflow.
Stockholmsbolaget Oneflow ska göra PDF-avtal till historia. Nu tar bolaget in 20 miljoner kronor för att expandera utanför Sveriges gränser.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Techbolaget Oneflow (NTL) grundades 2012 med syfte att digitalisera avtalshanteringen för bolag. Genom sin lösning för e-avtal kan användarna skapa, signera och hantera sina avtal i en webbapplikation.

"Vi hjälper bolag och organisationer att arbeta helt digitalt med avtal. Detta ger stora besparingar, kvalitetssäkring och en överlägsen upplevelse för alla parter i ett avtal”, säger grundaren Anders Hamnes.

Bolaget har tidigare tagit in 4,4 miljoner kronor i kapital och fyller nu på med ytterligare 20 miljoner kronor. Kapitalet kommer från riskkapitalbolaget Spintop Ventures (NTL) och privatinvesterare så som Readsoft-grundaren Lars Appelstål och IFS-grundaren Bengt Nilsson.

Enligt Anders Hamnes ska pengarna användas för att anställa personal och expandera till nya marknader. 

Läs mer: Han vill digitalisera avtalen

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer