Annons

Nytt rally i spelbolaget - upp 150 procent sedan notering

Foto: WeAreQiiwi
Det Alingsåsbaserade spelbolaget WeAreQiiwi Interactive fortsätter mot nya höjder i spåren av fredagens notering. Strax efter klockan 16 på måndagen var aktien upp 27,4 procent. 
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Intresset för spelutvecklaren Qiiwi Interactive var stort inför fredagens notering på Aktietorget och enligt bolaget tecknades erbjudandet till drygt 1100 procent. 

Bolaget fick också en smakstart på karriären som noterat bolag och steg med nästan 100 procent på fredagen. På måndagen rusade aktien vidare mot nya höjder och var vid klockan 16 upp 27,4 procent till kursen 15,8 kronor. Jämfört med teckningskursen på 6,4 kronor är aktien nu upp 147 procent. 

Läs mer: Rysk-svenska börsraketen G5 vill utmana Candy Crush 

Qiiwi Interactive ligger bland annat bakom resespelet Backpacker som lanserades på den svenska marknaden i november 2016 och globalt på App Store och Google Play den 12 oktober 2017. 

Under årets första sju månader landade bolagets intäkter på 4,6 miljoner kronor varav Backpacker stod omkring 90 procent. Resultatet efter finansiella poster landade på minus 534 000 kronor. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer