Annons

Startup-grupp flyttar in tech-oas mitt i Stockholm

Sup46:s ordförande och medgrundare Sebastian Fuchs.
Sup46:s ordförande och medgrundare Sebastian Fuchs.
Stockholms främsta startupcommunity, Sup46, byter lokaler och inleder ett samarbete med coworkinggiganten Wework. Nya adressen ligger på Regeringsgatan 29, granne med Spotifys huvudkontor.
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Öka textstorlek

Sup46, ett slags kontorshotell, community och hub för startupbolag, expanderar och allierar sig med amerikanska Wework. Som en del av alliansen flyttar Sup46 in i Weworks splitternya huvudkontor på Regeringsgatan 29 i Stockholm. Flytten sker i juli och Sup46 blir därmed granne med Spotify, som sitter på Regeringsgatan 19.

Det nya Sup46/Wework-kontoret ska erbjuda coworkingytor, kaffebar, takterrass, konferensrum, städtjänster och evenemang flera dagar i veckan. 

Nyheten släpps samtidigt som Sup46 meddelar att man expanderar verksamheten till andra städer i Sverige.

Sup46, vars namn står för Start-Up People of Sweden, startades 2013 och har växt snabbt. Idag jobbar ett 60-tal startupbolag vid Sup46:s kontor i Stockholm.

Wework värderas till drygt 400 miljarder kronor och ansökte i veckan om börsnotering i New York.  

Läs mer: Jacob de Geer invald i Sup46:s Hall of Fame 

Sup46:s ordförande och medgrundare Sebastian Fuchs tar över som vd den första juni.

”På Sup46 ska vi fortsätta att göra vad vi är bäst på: kultivera Sveriges startup-community och stödja startups som behöver skala upp verksamheten internationellt. Vi har verkligen lyckats bygga en inspirerande miljö för startupbolag och är mycket tacksamma för det partnerskap vi haft med AMF sedan start”, säger Sebastian Fuchs.

Wybo Wijnbergen, chef för Wework Northern Europe, ser Sup46 som en perfekt partner.

”Vi ser det värde som Sup46 har skapat inom det svenska ekosystemet för startups genom åren”, säger han. 

Läs mer: Bakslag för miljardbolaget inför invigningen i Stockholm 

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer